Dyrøy Kino

Dyrøy Ungdomsråd
Zantom

Nyheter

Søndag 18. nov.
09.11.2007
Radiopiratene vises på Dyrøy Kino søndag 18. november. Regi: Stig Jøran Svendsen fra Dyrøy. Filmen er Stig Jørans første film (foruten hans kortfilmer), som hadde premiere i Oslo i september i år.

Bygda Skjelleruten er et mønsterforbilde av et trygghetssamfunn, akkurat sånn som de voksne vil ha det. Alle barna går med hjelm og knebeskyttere og alle hushjørner er sikret med skumgummi. Den ekle lederen for borettslaget, Johannes Jansen bestemmer alt og overvåker alle. Ingen får gjøre noe som er morsomt, noen gang. Men det er før Karl Jonathan og Sisseline gjør opprør!

Det hele begynner når de to finner en nedlagt radiostasjon på toppen av en gammel fabrikkpipe. Barna leker med radioutstyret uten å vite at deres sinte meldinger faktisk blir hørt av hele bygda. Karl Jonathan og Sisseline blir nå hemmelige radiopirater. De tøyer stadig grensene for hva som er lovlig i bygda. Hovedfienden, rullestolsbrukeren Jansen, gjør alt i sin makt for å stoppe dem. Jansen vil nemlig rive huset til Karl Jonathan for å bygge et rullestolpalass.

Radiopiratene er høstens store familieeventyr med spenning, humor og action for barn fra 7 til 100!
Skrevet av: Turid
 


Test

Kinotest
 
DUR 07